Related Posts
Comment ( 1 )
  1. Анонимна

    До овој момент мислев дека сум единствена што го претрпувам ова, но по се изгледа не сум… Се пронајдов самата себеси во текстов… Инаку прекрасен е, големо браво за авторот…

    Reply
Leave a reply