Related Posts
Comment ( 1 )
  1. Дефинитивно еден од најтоплите и најискрените текстови што сум ги прочитал во скоро време. Во свет каде сите копнеат по материјалното, се радувам и топлина ми го обвива срцето кога ќе видам дека постојат вакви луѓе како авторот кои не се заслепени од материјалната сивина и еднобојноста и монотонијата во светот. Текстов или поточно желбите допираат до секое чисто срце и даваат надеж за еден мирен поубав свет. Секоја чест!

    Reply
Leave a reply