Related Posts
Comment ( 1 )
  1. Respect! И јас копнеам по мојот дедо. Секој ден мислам на него иако помина една ипол година од кога го нема меѓу нас. Се сеќавам на неговите зборови кои ми кажуваше, ми велеше “маце ајде свари ми кафе”. Од кога почина секоја вечер го гледав на сон. Едно нешто ми е најмногу криво пред 2 недели пред да почини се породив ми даде господ мало ангелче, ми рекоја да не одам не чинело да се гледа мртовец и не појдов на погреб и не го видов за последен пат и тој не го виде моето малечко не дочека само знаеше дека ми се роди синче. Многу го сакав и сеуште го сакам !

    Reply
Leave a reply