Related Posts
Comment ( 1 )
  1. Поука од сета работа е што много згреши за тоа што остави и што заврши во друг кревет. Лекот не е креветот со кој го изнервери мажот ти, што значи дека би можело истото да го повтори. Љубовта е минлива работа, незнам дали ме разбра но тоа е тоа, а најважно е кога ќе имаш некој покрај себе кој ќе бидеш со него кога ќе остариш.

    Reply
Leave a reply