Related Posts
Comment ( 1 )
  1. Наталија Станковска

    Не биди глупава
    Не биди глупава ,те молам лепотице! Аве свати веќе еднаш дека е ѓубре дека не вреди ,дека не знае да сака ,дека не те гледа во очите туку во задникот.А ти што правиш? Ти зарем на твојата убавина ќе седиш до прозорецот и ќе лееш солзи? Ќе патиш додека тој си го живее животот ? Ма дај те молам .. Свати дека животот е еден.Стани измиј се ,облечи го најубавиот фустан ,штикли ,нанеси шминка ,пушти ја косата и правец во град! Оди и покажи му дека си единствена ,храбра.Влепни му во лице она што го изгубил! Не биди глупава лепотице Стани и направи сите да се вртат по тебе и самиот ѓавол кога ќе те види да се трга од патот.Свати не губиш ти ,туку тој !Не биди глупава наместо да патиш стани ,оди и покажи му дека си посилна и од осамениот волк.Оди и живеј!

    Reply
Leave a reply